torsdag 13. oktober 2011

Torsdag

Nå har høsten kommet for fullt, med frostnetter og is på vannpyttene


En morgen gikk jeg nede ved Lågen da sola sto opp sånn ved ni-tida på morgenen. Det var tjukk tåke tidlig på morgen, men etter hvert som sola brøyt igjennom letnet den og lagde en trolsk stemning


På bildet under ser vi sola skinner på bjørkene borti åsen og på
grastustene langs vannet


Flommen i sommer (og før om åra) har dratt med seg masse "trøs" så det er vanskelig å ta seg fram mange steder. Men det blir et spesielt landskap da ..

Her har ikke rimet gått bort enda, så det visne graset var hvitt som sølv :)
Overalt er det grøfter og små evjer innover i terrenget, derfor blir turen bestandig lengre enn den ser ut til, en må gå rundt eller tilbake langs elvekanten til en finner et sted det er mulig å komme over ! God trim - alle musklene blir brukt til hopping og balansering ;)


I går blei det ikke noen trimtur før det var tussmørkt, litt for mørkt til å ta bilder, men jeg måtte prøve allikevel - her ser jeg over til andre sida på en "bekkedal" Mot Sør. Mot vest var himmelen enda oransje, men der var det tett skog så det blei ikke noe greie på det bildet..


Jeg skremte opp to store tiurer på turen oppover, og på veien ned igjen, gikk jeg rett på en rev som lå i lyngen, den spratt opp bare noen meter foran meg, veit ikke hvem som blei mest skremt - jeg eller den !
Men jeg hadde åndsnærværelse til å "bjeffe" til den, og jamen snudde den seg og "kjeftet" på meg også ;))
Skikkelig spennende å bo midt i naturen. Skjønner ikke hva folk driver med på fritida inne i byene jeg ??Og etterhvert fikk jeg følge av en stor fin fullmåne som kikket fram mellom furutrærne, og bare jeg får tatt brøda ut av ovnen nå, så skal jeg ut en liten tur nå i skumringa


Kanskje jeg møter en rev eller en hjort i dag ?? Ha en fin kveld alle som titter innom !Jeg ser på telleren at det er endel !!! Flott om jeg kan vekke litt glede hos dere ;)

2 kommentarer:

Heidi sa...

For noen fine turer du har hatt!
Gleder meg til jeg er frisk nok til å bli med jeg også ;-)

Ja nå er det skikkelig kaldt! Var nesten 5 minus i natt! Det er bare å fyre på i peisen ;-))

Ha en flott fredag!

Bestemor Drillo sa...

Du vekker bestandig glede hos meg med dine skildringer og bilder!
Herlig tur!
Klem fra bestemor!!!