tirsdag 7. desember 2010

I dag driver jeg og forbereder hus og mat til bokvennene skal komme i kveld, vi pleier ikke ha så stor oppdekning, men siden det er jul snart så tenkte jeg de skulle få nybakt kringle i kveld
Ute er det kaldt, og nå begynner jeg å skjønne at det er ny kulderekord for november, og så langt i desember ! Den første snøen som falt, ligger fremdeles på trærne, det har ikke vært en mildværsdag hittil i høst, men heldigvis er det ikke så fryktelig mye snø da, så vi slipper billig med brøyting o.l.
Mandagen kom og gikk uten de store hendelsene, var en tur i Sigdal, til tannlege, og fikk tid til en liten kaffestopp hos Eldstedattera :)
Hadde en liten plan om å hente inn ei "nissekasse" i dag, men er litt lat..... Må vel få med noen unger til den jobben i år :O)
Ha en flott tirsdagskveld alle i hopa......:)

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

God tirsdagskveld til deg også, mormor i frostrøyken! Vi hadde - 14 grader i morges, og nå

Kamerasamleren sa...

Ser ut for at jula har kommet til deg "Mormor", skikkelig julestemning på bloggen i dag. Håper dere får en givende bokaften i kveld.

En førjulsklem og en tanke til deg og dine fra 'n Karl

Heidi sa...

Takk for en kjempefin kveld! Det var kjempekoselig, og kringla var kjempegod! Flott avsluttning for boktreffet for i år :-D