søndag 18. oktober 2009

Søndag kveld

Bildet til høyre viser et snøkledd Åklifjell sett fra Svene lørdag ettermiddag.

Fredag og lørdag formiddag har stått i elgens tegn ;o)


Fredag var det en haug med kjøttdeig som skulle ordnes vekk, jeg har lært at elg blir bedre når man blander den med litt medisterfarse når en skal lage kjøttkaker. Og de jeg lagde på fredag blei gode ! Til og med Gubben skrøyt av dem !! Det blei innpå hundre store kjøttkaker, og de blei lagt ned i kraft etter alle kunstens regler !

Så landa det en elg fra østsida på bordet vårt også, de skulle bare ha litt hjelp til skjæring og pakking, men allikevel, det blei noe timer til med skogens konge på slaktebenken !!!

Men - det er litt moro også, når en ser alle de fine pakkene med navn, vekt og årstall på ligger i kassa og venter på å komme i fryseren !

Etterpå dro jeg og to barn på tur til Frili. Der blei det tid til en liten fotorunde etter at elgjegerne hadde dratt hjem og før mørkets frembrudd !

Sola sto lavt på himmelen og lyset var perfekt ! (bare fotografen hadde gitt seg litt bedre tid da så) ;-)

Men jeg er stort sett fornøyd, og igjen ser vi at trærne østpå har en tendens til å stå oppned !!Må jo være utrolig djupt her ettersom det er plass til hele treets lengde nede i vannet ;-)Den lille dama som var med fant mange spennende motiv:


Her på ei bru som er laget av et halvt rør !!


Etter kveldsmaten kom ungene på at jeg haddde lovet dem at vi skulle sitte ute ved bålet og synge !! Midt i natten !

Nå var det vel ikke natt enda, men det mørkner jo ganske tidlig nå, så vi gikk ut og lagde bål, - og sang ;o)


Godt alle jegerne hadde reist ned igjen, for ellers hadde vi vel blitt beskyldt for å skremme elgen ;)

For her sang alle med sitt nebb, noen med hver sin melodi også !! Og her er de to trolla jeg delte husvære med i natt !!!

Tusen takk for en hyggelig lørdagskveld og søndags formiddag.

DA vi kom tilbake til Dalen skulle vi være bøssebærere, og det er jo bare moro her i Rollag. Alle vi var innom sto og ventet med pengelappen klar ! Ikke noe rart at vi ligger på Buskerudtoppen ;o)


Ingen kommentarer: