torsdag 21. mai 2009

Aftenturen og litt til




Gårsdagen startet med fotojobben. Endelig er vi i gang, maskinene er på nett og vi kom inn på våre bilder. Hurra !!

Det skal bli morsomt begynne å legge inn bilder og tekst , og få det ut på nett !

Men først og fremst må vi ha utstillingen i boks. Det blir masse arbeid. bilder skal finnes fram, skannes, skrives ut, rammes inn (noen av dem) legges i mapper, i rekkefølge etter årganger, med tekst, noen må sikkert redigeres, osv.osv. Håper vi kommer i mål ?? Det er faktisk bare litt over en måned til det skal være ferdig !
Vi har funnet fram endel av det vi skal bruke, skrivi opp navn og tildels nummer. Så er det detektivarbeid å finne felre og eldre bilder av stedene vi har plukket ut !!

Da jeg kom hjem fra fotojobb hadde vi fått gjester, koselig, vi prata, gikk tur i nærmiljøet og hadde en fin ettermiddag.

Himmelen speiler seg i hver minste sølepytt vi kommer forbi !

På kvelden kom Knut innom og vi dro ut på en heller lang aftentur. Helt opp til Tuterudåsen, rundt ved Veslehytta, til Bergmyra og hjem. Fin tur og fine bilder !
Solnedgangen var flott i går også.
Utsikt mot Rollag fra Tuterudåsen en sein kveld.

Nå har jeg fått planta de siste stemorsplantene som har hatt en kummerlig tilværelse i plastkassa si en hel uke, nå fikk de selskap av noen flere slag. Håper de trives sammen ??

Jeg sitter midt på blanke formiddagen og skriver, venter besøk fra Hokksund, og de ringte nettop og sa at de kommer først ved to tiden .
Så blei det tid til litt skriving !
Her står Knut øverst på åsen og snakker med Pappa, så han skal komme ut å vinke til oss !! Det er fin utsikt derfra !
Nå må jeg kanskje forberede middagen til gjestene mine
Ha en fin dag !!



Ingen kommentarer: